Οινικές εμπειρίες, μοναδικές απολαύσεις

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

SANTORINI EXPERIENCE

Αφιερωμένη αποκλειστικά στη Σαντορίνη, αποκαλύπτει το μεγαλείο του ηφαιστειακού μικροκλίματος από τις γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών.

AVANTIS EXPERIENCE

Συνδυάζοντας τις καθαρές αυστηρές γραμμές των Σαντορινιών κρασιών μας, με τα λευκά εντυπωσιακά και το μεγαλείο των στιβαρών εκλεπτυσμένων ερυθρών κρασιών μας από την Εύβοια, αναδεικνύουμε τα δύο τόσο διαφορετικά terroir από τα οποία προερχόμαστε.

GREEK EXPERIENCE

Η οινική Ελλάδα σε μια γευστική δοκιμή, με τις πιο αντιπροσωπευτικές τοποποικιλίες ΠΟΠ, αλλά και δείγματα γηγενών ποικιλιών που μοσχοβολούν Ελλάδα.

Καινοτομία

ΕΥΕΞΙΑ

Από το αμπέλι στο κρασί ….από το κρασί στην ομορφιά…

Πρώτη φορά ο δεσμός κρασί – ευεξία είναι τόσο δυνατός.

Στην αυλή μας, έχουμε αφιερώσει έναν χώρο χαλάρωσης και ευεξίας, όπου η θεραπεύτριά μας προσφέρει ένα τελετουργικό σταφυλοθεραπείας προσώπου και χεριών.

Η Λένγκα Γρηγοριάδου – σύζυγος του οινοποιού  Απόστολου Μούντριχα  καινοτόμησε συνδέοντας πριν 10 χρόνια  την αντιοξειδωτική δύναμη των σταφυλιών από τα οποία φτιάχνουμε τα κρασιά Αβαντίς, με την σύγχρονη φροντίδα προς τον εαυτό μας με οικολογική συνείδηση, την αποδοχή της ολιστικής αντίληψης του σώματός μας και όλα αυτά με τον αμπελουργικό τόπο της Σαντορίνης.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

Αβαντίς Cellar Door

Φηρά Κοντοχώρι, 84700 Σαντορίνη

00 30 2286023140

Ξενάγηση: 11:00-21:00 | Εστιατόριο: 13:00-22:00

To Cellar Door θα παραμείνει κλειστό από τέλος Οκτώβρη έως την αρχή της Άνοιξης. Ξανά μαζί σας τον Μάρτιο! Για οποιαδήποτε επικοινωνία μπορείτε να μας καλείτε στο 22210 55350 (9πμ-5μμ.)

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο κρασί

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο οινοτουρισμός μας περιλαμβάνεται στην λίστα των “must do” της Σαντορίνης.

Βασισμένοι στην ελληνική φιλοξενία, στο εγκάρδιο απρόσκοπτο καλωσόρισμα, στην γνώση και την πίστη στα κρασιά μας, καλωσορίζουμε τους Οινόφιλους με ένα διαφορετικό μοντέλο οινοτουρισμού, διαδραστικό σαν παιχνίδι, αλλά συνάμα τόσο κατανοητό και σαφές.

Το παλιό υπαίθριο σινεμά των Φηρών μεταμορφώθηκε πριν λίγο καιρό στην κυκλαδίτικη επισκέψιμη ήσυχη αυλή μας, και γέμισε με ξύλινες δεξαμενές κρασιού, με Άφουρες (τα μεγάλα σαντορινιά βαρέλια φύλαξης του κρασιού – όπως λέγονται στην διάλεκτο του νησιού) στο κελάρι και μεγάλους χώρους για την γευστική δοκιμή των κρασιών.

Το επισκέψιμο Αβαντίς Cellar Door βρίσκεται στα Φηρά σε απόσταση περιπάτου μόλις 10 λεπτών από το κέντρο των Φηρών.

Γαστρονομική αρμονία

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο λειτουργεί μέσα στο Οινοποιείο καθημερινά από το μεσημέρι έως το βράδυ. Τα περιβάλλον αποπνέει ηρεμία, μακριά από την οχλαγωγία, υψώνοντας το βλέμμα στον λόφο των Φηρών στα δυτικά ή ατενίζοντας το Αιγαίο πέλαγος προς την Ανατολή.

Η κουζίνα μας έχει ελληνικό σύγχρονο προσανατολισμό με μεσογειακές πινελιές. Το μενού είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τα κρασιά μας, προκειμένου το πάντρεμα φαγητού – κρασιού να απογειώνει τις γευστικές αισθήσεις με αποτέλεσμα την γαστρονομική αρμονία.

a

ΑΨΟΓΟ

Το φαγητό ήταν εξαιρετικό ιδιαίτερα το chateaubriand μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε! Το λευκό κρασί Αφουρα που δοκιμάσαμε ήταν απίστευτο σε ποικιλία ασύρτικο. Το προσωπικό ευγενέστατο, χαμογελαστό και εξυπηρετικότατο! Αξίζει να το επισκεφτεί κανείς.

Μέσω Trip Advisor

Ιούνιος 2019

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Εξαιρετική ποιότητα κρασιών και φαγητού. Το προσωπικό ευγενέστατο και πολύ σωστά ενημερωμένο για κάθε τύπο κρασιού, γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ όμορφος και με καλή ενέργεια, χώρος! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μέσω Trip Advisor

Ιούλιος 2019

Εξαιρετικός Χώρος

Στην καλύτερη περιοχή της Σαντορίνης, βρίσκεται ένα διαμάντι. Παλιό Σινεμά που μετατράπηκε σε ένα Εστιατόριο-Οινοποιείο. Φανταστικά διαμορφωμένος χώρος, ευγενικό προσωπικό με άριστες γνώσεις πάνω στο φαγητό και στο κρασί που σου προσφέρουν. Ένα μαγευτικο εγχείρημα που πέτυχε 100% Καλή Αρχή!

Μέσω Trip Advisor

Ιούνιος 2019
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty